welkom

welkom

zaterdag 5 december 2009

The Void
Die gene die ooit Crimson Skies maakte voor Microsoft zijn nu al flink wat jaren bezig aan Dark Void. Hier onder heeft Capcom weer een nieuwe trailer van het spel vrijgegeven met de naam 'The Void', waarin je een blik werpt in de dimensie waarin het spel zich afspeelt. Neem dan ook snel een kijkje.




Dark Void moet, aldus de ontwikkelaar en uitgever, een innovatieve actietitel worden. Met een combinatie van verticale gevechten plus het bewegen te voet en in de lucht hoopt de ontwikkelaar een interessante spelervaring neer te zetten. Het verhaal in de titel draait om een bijzonder oude kracht die onze verbeelding te boven gaat. Miljoenen jaren geleden kwamen de onderdanen van die kracht op onze aarde en vestigde zich als ‘The Watchers’. Voor duizenden jaren kende wij ze als de goden en diende wij hun duistere doeleinden. Maar een paar mensen ontwikkelde ook bijzonder krachten en werden al snel ‘Adepts’ genoemd. Zij stonden op en verbande de Watchers van onze aarde, naar een parallel universum waarvandaan zij tot de dag van vandaag hun terugkomst gemanipuleerd en gepland hebben.

De hoofdpersoon in het spel zal met zijn ‘jet pack’ de spelwereld vrij kunnen verkennen en te land, klimmende of in de lucht de vijanden moeten bestoken. Ook zul je vijandelijke vliegtuigen kunnen overnemen en op verschillende manieren spectaculaire aanvallen kunnen uitvoeren. Vijanden zullen realistisch reageren op schoten van de vele wapens in het spel en, maar sommige vijanden zijn net iets te groot om met een enkel schot neer te krijgen en zullen wat uitdagende vliegmanoeuvres nodig hebben om te vellen. Of het spel ook een online component kent is nog onduidelijk.

Dark Void ligt in de winkels op 15 januari. We houden je op de hoogte van eventuele details rondom het spel, hier onder de nieuwe trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten