welkom

welkom

zondag 6 december 2009

Just cause overal info.

Waar je dadelijk naar gaat kijken in het filmpje hieronder, is een geheel nieuwe game, die draait om stunts, stunts, actie, geweld en nog eens stunts.
Het is een geheel nieuwe game. Hij is niet realistisch, maar zoals je wel zult zien is dit positief.



Je bent een geheim agent, en je mentor is overgestap naar de criminele wereld.
Jouw taak is hem te vinden, en niks op jouw weg hiernaartoe kan je stoppen.
Er zijn extreem veel verschillende voertuigen, en de spel wereld is enorm...

In Just Cause 2 zul je in meer dan 100 verschillende voertuigen, te land, ter zee en in de lucht kunnen stunten. Neem hier onder dan ook een kijkje naar een indrukwekkend videodagboek waarin de ontwikkelaars uitleggen hoe en wat er allemaal mogelijk is met de voertuigen. Moet je even zien!




In Just Cause 2 speelt de speler Rico, een geheimagent die het 600 vierkante kilometer eiland van Panau in Zuid-Oost Asie moet verkennen om zijn oude mentor Tom Sheldon te vinden. De man is overgegaan naar de verkeerde kant van de wet en heeft miljoenen aan cash en geheime informatie meegenomen naar Panau. Wat is er aan de hand in Panau en waar is je voormalige mentor mee bezig? Met de bekende eigenschappen van Rico, zoals het gebruik van zijn parachute na het uitvoeren van belachelijke stunts en de mogelijkheid om te surfen op voertuigen zul je het eiland moeten verkennen. Ook heeft Rico een nieuwe grijphaak, waarmee de agent niet alleen gebouwen kan beklimmen, maar ook vijanden aan voertuigen, of elkaar, kan haken. Met een 100 verschillende voertuigen en tientallen op te waarderen wapens heeft Rico meer dan genoeg mogelijkheden om de gevaarlijke missie te overleven.

In de vrij te verkennen spelwereld van Panau zal de speler zelf kunnen bepalen hoe hij missies aan pakt. Met een totaal van 260 steden en een constante stroom aan secundaire en primaire missie sen doelen heeft Rico altijd iets om zich bezig te houden. Voorbeelden zijn Stunts Challenges, Race Challenges, Multi-Stages Missions en meer. De omgeving van het eiland bied Rico niet alleen steden, maar ook tropische jungles, woestijn, stranden en met sneeuw bedekte bergtoppen met een realistische dag/nacht cyclus en weerseffecten. De verschillende facties op het eiland kunnen allemaal jou hulp gebruiken en met het zaaien van chaos en het opblazen van vijandelijke locaties zodat je invloedsfeer vergroot, zul je verder komen in het spel en ontdekken wat er aan de hand is.

Hier onder een video van de voertuigstunts die je uit kunt voeren in het spel. Release op 26 maart.